herkkamies

Viisi asiaa, jotka tekevät minusta tänään onnellisen!

Mikä oli päivässä parasta? Tuon kysymyksen esittäminen lapsille on meillä tärkeä iltarutiini ennen nukkumaan menoa. On kiva rauhoittua sänkyyn, kun on nähnyt tässäkin päivässä jotain hyvää. Yleensä lasten vastaukset noudattavat turvallista peruskaavaa, sillä eihän arkeen mahdu päivittäin mitään kovin ihmeellistä. Siispä usein päivässä parasta on oma perhe ja sen kanssa tehdyt asiat sekä koulu, kaverit ja harrastukset. Niin vai onko se perusarki juuri sitä ihmeellistä, josta onnellisuus syntyy? 

Meidän aikuisten on usein helppo unohtaa juuri ne arjen pienet asiat, jotka päivittäin pitävät yllä onnellisuuttamme. Siispä vastasin itse kysymykseen, mikä oli päivässäni parasta? Onnellisuus ei todella ole kaukana, kun siihen muistaa katsoa. 

Tässä viisi asiaa, jotka tekivät minusta tänään(kin) onnellisen: 

 1.  Aamuhali vaimoni kanssa.

  Ihan yksi päivän ihanimpia hetkiä on se, kun aamulla ylös noustessa saa heti ammentaa voimaa rakkaan ihmisen kosketuksesta ja toivottaa hyvää alkavaa päivää.

 2. Runtuaika lasten kanssa.

  Runtuajaksi kutsutaan meillä sitä hetkeä, kun lasten kanssa rymytään äidin ja isän sängyllä. Läheisyyttä, pientä painia ja naurua. Tämä hetki on aina yhtä täynnä yhdessä olemisen onnea.

 3. Kivat työkaverit.

  Työ on iso osa elämää, mutta työkaverit voivat tehdä siitä vielä isomman. Onni on omistaa hyviä työkavereita. 

 4. Hetki, kun palaan töistä kotiin.

  Lasten iloiset ja valoisat kasvot. Hauskat jutut ja loppumattomalta tuntuva energisyys. Koti, jossa on turvallinen ja hyvä olla.

 5. Hetki, kun kaadun vaimoni viereen sänkyyn. (Tämä on vasta tulossa, mutta odotan sitä jo kovasti) 

  Talo on rauhallinen. Keskustelemme siitä, mikä sattuu olemaan mielen päällä. Ihana kosketus, rauhoittava ääni ja maailman paras paikka toisen kainalossa. 

Mitkä asiat nousevat sinun listaasi?

Käy heittämässä listasi vaikka Instagramiin tai Facebookkiin! 

(0) Kommentit

 1. Vierailija says:

  Ihana teksti. Kiitos tästä!

  1. Herkkä mies says:

   Kiitos💜

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *