herkkamies

Mitä rakkaus merkitsee sinulle?

Kaupallisessa yhteistyössä mukana SodaStream.

Mitä sinulle merkitsee rakkaus ja suvaitsevaisuus? Tätä kysyi minulta SodaStreamia edustanut henkilö, kun tarjosi minulle tätä yhteistyötä. Jäin miettimään erityisesti sanaa rakkaus. Kuinka usein me todella pysähdymme pohtimaan, mitä rakkaus elämässämme merkitsee. Miltä se tuntuu? Mitä se tarkoittaa käytännössä? Missä minä sitä koen?

Saimme SodaStreamilta Spirit-hiilihapotuslaiteen, sekä Pride- pullopaketin, jolla SodaStream haluaa viestiä nimenomaan rakkautta ja suvaitsevaisuutta. Ihan niin kuin sinäkin nyt, minäkin mietin, että mitä tekemistä SodaStreamin pullopaketilla on rakkauden kanssa. Tämä on vain kaupallista höttöä.

Ehkä se on sitäkin, mutta ajatellaanpa asiaa hieman eteenpäin.

Mitä tekemistä siivoamisella on rakkauden kanssa? Entä teekupilla, jonka ojennat puolisollesi? Mitä tekemistä rakkauden kanssa on sillä, kun leivot lapsellesi hienon synttärikakun tai ostat puolisollesi suklaalevyn hetken mielijohteesta?

Näillä kaikilla on yksi yhteinen tekijä. Ne ovat viestejä, joissa kerrotaan: minä välitän sinusta, minä tunnen sinut, olet tärkeä. Mikä tärkeintä, Minä rakastan sinua.

Rakkaus ei ole vain mystinen voima, jonka voi odottaa tuntevansa vain erityisessä hetkessä ja erityisen ihmisen kanssa. Rakkaus on voima, jonka pitäisi ohjata tässä ja nyt. Siinä hetkessä, kun kohtaat toisen ihmisen. Siinä hetkessä, kun kirjoitat viestin kaverillesi tai somen kommenttikenttään. 

Sen sijaan, että me halveksuisimme niitä kaikkia pieniä viestejä, joilla voimme rakkauttamme osoittaa, meidän tulisi keskittyä niihin. Nähdä rakkaus niissä tuhansissa väreissä, mitä arki meille antaa. 

Kun minä näin pienenä lapsena sateenkaaren, ajattelin sen päässä olevaa aarretta. Kun katson sateenkaaren värejä nyt, näen viestin rakkaudesta. Ehkä nyt näen sen sateenkaaren päässä olevan aarteen?

Hieman rakkautta pienemmän aarteen, eli Spirit-hiilihapotuslaitteen voit saada omaksesi Herkkä mies Instagramin puolella olevasta arvonnasta. Klikkaa siis sinne!

Herkkä mies löytyy myös Facebookista ja Instagramista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *