kaupallinen yhteistyö, kosmetiikka

Kokemuksia Natura Siberica kosmetiikasta – Tässä on minun top 3 tuotteet

Kaupallinen yhteistyö Natura Siberican kanssa.

Luonto, luomu ja ekologinen. En voi kiistää, ettenkö kiinnittäisi nykyisin yhä enemmän huomiota siihen, että mistä käyttämäni tuotteet ovat peräisin ja minkälaista jalanjälkeä ne jättävät. Vaikka en ole ihminen, joka syynää kaikki ainesosien ja valmistamisen alkuperän, olen kuitenkin alkanut olla yhä tiedostavampi. Ajattelen, että tämä muutos ihmisen käyttäytymisessä on pelkästään hyvä asia niin luonnon, kuin ihmisen oman terveyden kannalta.

Kosmetiikan ja oikeestaan ihan kaikkien tuotteiden kohdalla on kuitenkin sanottava, että aika isoa osaa sanelee tuotteen toimivuus. On aivan sama, mistä tuote on tehty, jos se ei toimi. Siispä en mainosta tässä Natura Siberican tuotteita vain sen vuoksi, että ne ovat luonnonkosmetiikkaa, joka on kerätty Siperian villistä luonnosta. Mainostan niitä sen vuoksi, että kerrankin olen löytänyt tuotteita, jotka toimivat. Ainakin minulle sekä vaimolleni. Siispä voin suositella tuotteita paitsi hyvänä kosmetiikkana, myös ekologisena ja puhtaana vaihtoehtona.

Natura Siberican tuotteita on paljon ja niitä on sekä miehille että naisille suunnattuja. Itselläni on ollut käytössä sekä for men only tuotteita sekä niitä, jotka ilmeisesti on enemmän naisille suunnattuja. Tykkään kuitenkin enemmän ajatella kaikkea kosmetiikkaa vain kosmetiikkana ja unohdan niistä nämä sukupuolijaot. Enemmän keskityn siihen, toimiiko tuote itselleni.

Mutta tässä minun (ja myös vaimoni) Top 3 Natura Siberica tuotteet tällä hetkellä:

Top 3 Eagle Look

Eagle Look on silmänympärysvoide, jossa on muun muassa sitä kuuluisaa hyaluronihappoa. Tällaisen tuotteet tarkoitus on tietenkin vähentää ryppyjä silmien ympäriltä ja häivyttää silmäpusseja. En tiedä, onko niin käynyt, mutta ainakaan silmieni ympärillä oleva iho ei ole kuiva ja ärtynyt edes silloin, kun meikkaan enemmän. Tykkään tästä tuotteesta sen vuoksi, että se on todella hyvä kosteuttaja, siinä on hyvä koostumus ja jälkituntuma, sekä isona plussana se, että tuote on erittäin kätevässä purkissa, josta on myös helppo annostella.

Top 2 Tiger’s Paw

Tiger’s Paw on kuorintavoide, jollaista olen etsinyt kauan. Helppo levittää, miellyttävä tuoksu ja raikas lopputulos. Mutta se, mikä on tärkeintä: tämän tuotteen jälkeen iho todella on raikas ja elvytetyn näköinen ja oloinen. Eikä vaan pelkästään heti käytön jälkeen, vaan pysyvämmin.

Minua on siunattu runsaalla parran ja karvojen kasvulla, joten sheivaan paljon. Tällöin on myös usein ongelmana se, että iho kärsii jatkuvasta karvojen leikkaamisesta, sinne eksyy hyvästä hygieniasta huolimatta helposti epäpuhtauksia ja lisäksi karvat pyrkivät kasvamaan ihon sisään, jonne sitten inhottavasti tulehtuvat. Näiden asioiden vuoksi on tärkeää, että ihoa kuorii ja puhdistaa. Omalla kohdallani ratkaisu löytyi tästä tuotteesta. Ja kyllä, käytän sitä ihan koko keholla, enkä vain kasvoille, johon se on tarkoitettu.

Kun olen alkanut käyttää tätä tuotetta säännöllisesti kaksi kertaa viikossa, iho on pysynyt paljon parempana. Tämä on omakohtainen kokemukseni jo pidemmältä ajalta. Ja tätä tuotetta käyttää myös vaimoni.

Top 1 Black Cleansing Butter

Tämä puhdistusvoide on sekä minun että vaimoni lempituote. Yleensä me käytetään tätä meikin poistamiseen, jossa se on todella hyvä. Musta aine levitellään ja hierotaan ensin huolellisesti kasvoihin, sitten annetaan sille hiukan vettä, jolloin se muuttuu maitomaiseksi vaahdoksi. Jatketaan vielä hetki ja huuhdellaan lopulta vedellä pois. Lopputuloksena meikitön, puhdas ja pehmeä iho, jota ei kiristä. Monia puhdistus/meikinpoistoaineita mekin ollaan kokeiltu, mutta tähän mennessä sanoisin tämän olevan paras. Kaikenlisäksi purkki on todella riittoisa.

Kaiken kaikkiaan Natura Sibericasta on jäänyt laadukas ja yleellinen vaikutelma sekä fiilis, että heidän tuotteita haluan jatkossakin ostaa. Niitä löytää helposti useista kaupoista, kuten Sokokselta ja Ruohonjuuresta, joten ei tarvitse etsimällä etsiä.

Ja onhan nuo tuotteiden pakkaukset vielä kaiken lisäksi päälle päin erittäin hienoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *