kaupallinen yhteistyö, kosmetiikka

Isänpäivälahjaksi kosmetiikkaa?

Aika harvoin näkee, että esimerkiksi isänpäivälahjaksi mainostettaisiin kosmetiikkaa. Ehkä edelleenkin on vaikea mieltää mies kosmetiikan käyttäjäksi. Ja ehkä edelleenkin tämä niin sanottu kauneudenhoito saa miehet varpailleen. Muistan, kun joskus vuosia sitten piti vielä olla rohkea, että uskalsi tunnustaa käyttävänsä edes kasvorasvaa. Onneksi tässäkin asiassa on tultu eteenpäin, eikä kenenkään miehuutta kyseenalaisteta enää sen vuoksi, että huolehtii itsestään. Ainakin näin uskallan toivoa.

Tässä käytössä Natura Siberican Shaving clay & mask 2-in-1 The Mammoth

Ihon- ja hiustenhoito on ihmiselle hyödyksi sukupuolesta riippumatta, joten jokaisen kannattaisi ainakin hieman pohtia, että mitä ja miten niitä hoitaa. On tietenkin valinnan vapaus, kuinka perusteellisesti itseään hoitaa ja kuinka paljon käyttää aikaa, mutta jotain yleensä aina kannattaa tehdä. Esimerkiksi pestä hiukset ja iho puhtaaksi itselle sopivilla aineilla. Tai laittaa rasvaa kuivalle iholle.

Itse käytän ihon puhdistukseen usein Natura Siberican tuotteita. Käytössä on muun muassa White Cleansing -puhdistusvoide, jonka mustan version esittelin aiemmassa postauksessa. Suihkussa käytän White Bear suihkugeeliä, joka antaa raikkaan ja viilentävän fiiliksen.
Lisäksi käytän välillä Wolf Power nimistä kasvovoidetta.

Ainakin itselleni olen kokenut nämä hyväksi. Ja vaikka tämä ei varsinaisesti kauneuden hoitamiseen liitykkään, tykkään myös siitä, että nämä pakkaukset on todella tyylikkäitä.

Jos ajattelet, että voisit ostaa isälle lahjaksi kosmetiikkaa, tätä harkitsisin vakavasti. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *