herkkamies

Paratiisi vai helvetti – esikoiskirjani on nyt julkaistu!

Tässä se nyt on! Mun esikoisteos Paratiisi vai helvetti olkaa hyvä! En nyt avaa tässä sen enempää kirjan sisältöä, sillä tänään te pääsette vapaasti lukemaan ja kuuntelemaan sitä aivan itse! Kirjan löydät BookBeatista, Suplasta, StoryTellistä ja muista palveluista, sekä tietenkin esimerkiksi Otavan tai Suomalaisen kirjakaupan verkkokaupoista.

Odotan jo innolla, mitä ajatuksia kirja teissä herättää?!☺ Jakaa ihmeessä ajatuksianne ja laittakaa viestiä!

Kirja on Kustannusosakeyhtiö Otavan kustantama ja se julkaistaan e-kirjana ja äänikirjana. Täytyykin kiittää Otavan sähköisen kustantamisen tiimiä ja erityisesti Noora Al-Ania, Adele Couavouxia, Jenni Vehkaluotoa ja Ville Pekkasta, kun otitte mut ja tekstin lämpimään huomaanne❤ Ootte kultaa!

Kirjan kannessa on mun hengenheimolaisen ja älyttömän taitavan Meeri Koutaniemen ottama kuva, johon oon niin tyytyväinen! Kannesta tuli just sellainen, kuin halusin. Kiitos Meeri❤

Tuntuu uskomattomalta, että tämä päivä nyt tosiaan on. Tähän on käyty niin pitkä matka monella tapaa..kirjoittajana, ihmisenä yleensä. Ehkä tänään onkin aika pysähtyä ihmettelemään kiitollisena kaikkea sitä, mitä elämä lopulta on antanut. Isoimpana lahjana on tässä mainittava rakas vaimoni, joka on kantanut minua niin monet kerrat tämänkin projektin aikana❤

(3) Kommentit

  1. Kuuntelin – suosittelen! Rakkautta ja voimaa sinulle ja perheellesi!

  2. Ihana kirja. Mua puhutteli monikin asia, mutta erityisesti yksi sun kirjoittama lause, jonka otan itselleni talteen. Luen sitä niin kauan, kunnes uskon siihen. Se voi olla elämän mittianen polku, mutta aion sen silti tehdä.
    ”Tänään puolustan sinua, joka kannat häpeää sisälläsi. Oli häpeäsi syy sitten mikä tahansa, sinulla on lupa puhua. Sinulla on oikeus löytää hyväksyvä sydän, lohduttava syli ja kauneutesi näkevät silmät.”

    Puhuminen, kirjoittaminen, asioiden sanoittaminen. Kuulluksi ja nähdyksi tuleminen. Ja hyväksytyksi. Siitä on toipumispolku tehty. Voimia ja rakkautta sulle ja koko perheelle!

  3. Kiitos, Samuel, rohkeudestasi ja rehellisyydestäsi. Olen täysin samaa mieltä siitä, että tämä kirja oli kirjoitettava ja julkaistava. Itselläni ei ole kokemusta uskonnolliseen yhteisöön tai seksuaaliseen vähemmistöön kuulumisesta – enkä myöskään ole mies – mutta pystyin silti samaistumaan monin tavoin kokemuksiisi. Olen varma, että jokainen ihminen kantaa häpeää jostakin joko tiedostaen tai tietämättään. Sinä olet onnistuneesti antanut sanat tuon kipeän kokemuksen käsittelylle, sillä monikaan niitä sanoja ei löydä tai osaa edes etsiä. Eniten minua kuitenkin puhutteli kirjassasi kuvaus ihmisyydestä ja rakkaudesta. Mutta suurin niistä on rakkaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *