kaupallinen yhteistyö

Ihon suojaa isälle?

No eihän tuosta voiteesta tietenkään oikeasti muutu sään kestäväksi sudeksi, mutta se ainakin on varmaa, että hyvä ihonhoito auttaa ihoa kestämään ulkoilman rasitukset. Ja ainakin itsellä on joka syksyinen/talvinen ongelma, että iho kuivuu ja kärsii erityisesti, jos ulkoilee paljon.Tässä lahjapaketissa on Wolf Code -hoitovoide kasvoille ja käsille, joka suojaa kylmyyttä, tuulta, kuivuutta ja muita haitallisia ympäristötekijöitä vastaan, sekä Bear Hug -kasvojenpuhdistusgeeli, joka puhdistaa epäpuhtauksia ja tekee raikkaan ihon. Ihan kelpo paketti esimerkiksi isänpäiväksi tai jouluksi. Pakettikin on todella räyhee🤩Sain kokeiluun myös Polar White Birch -linjan tuotteita, joista itse tykkäsin varsinkin suihkugeelistä, joka sopi mun iholle tosi hyvin.
Ja perheen teini-iän saavuttanut tytär kaappasi heti käyttöönsä kasvoseeruminen, josta oli kuulema iso apu kasvojen iholle.


Näitä ja muita Natura Siperica tuotteita on saatavilla mm. Sokokselta, Stockmannilta ja Oletkaunis.fi -verkkokaupasta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *